Central Point Brabant

Onze kwekerij is aangesloten bij Central Point Brabant.
5 jaar geleden is Central Point Brabant opgericht ism met Boomkwekerij E vd Hurk.  Central Point Brabant is ook gevestigd aan de Liempdseweg 31.

Wat is Central Point Brabant?
De opzet van Central Point Brabant is om het logistieke proces van boomkwekerijproducten efficiënter te gaan regelen voor voornamelijk kleine bestellingen, die onder andere door veilingkopers geplaatst worden bij kwekers in het Zuiden van Nederland. Met kleine bestellingen worden bestellingen van minder dan 1 cc bedoeld. Daarnaast wil Central Point Brabant een goede service op het gebied van logistiek en productaanbod bieden aan zowel kopers als kwekers. In de opstartfase richt Central Point Brabant zich voornamelijk op tuinplanten. De reden hiervoor is dat er veel kwekers met tuinplanten rondom Central Point Brabant gevestigd zijn.

Kernpunten Central Point Brabant

Combineren van bestellingen
Central Point Brabant is een plek waar handel van een groep kwekers geclusterd word. Dit wordt gerealiseerd door een dagelijkse ophaaldienst die verzorgd wordt door de transporteur. Op deze manier kunnen kleine bestellingen van verschillende kwekerijen gemixt worden tot vollere karren voor één koper.


Ochtend- & avondtransport
Snelheid van leveren wordt steeds belangrijker. Door oprichting van Central Point Brabant kan een grote groep kwekers zijn producten leveren via ochtend- en avondtransport.

‘s Ochtends voor 9.00 uur bestellen, voor 15.00 uur in de BOX gelost.
‘s Avonds tot 16.30 uur bestellen, ‘s ochtends voor 9.00 uur in de BOX gelost.

Voorraadlijst up-to-date
Door Central Point Brabant is een totale voorraadlijst van de deelnemende kwekerijen gemaakt. Deze voorraadlijst bevat alle benodigde gegevens zoals belading per cc en actuele productfoto's. Deze productfoto's worden in de fotostudio van Central Point Brabant gemaakt. De voorraadlijst wordt wekelijks aangepast waardoor de koper altijd beschikt over een actuele voorraadlijst van een grote groep kwekerijen.

Samenstellen van mixkarren & stickeren
Central Point Brabant beschikt over een breed assortiment boomkwekerijproducten. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om mixkarren samen te stellen voor actiematige handel. Alle producten die via Central Point Brabant verhandeld worden kunnen gestickerd worden.

Voor meer informatie: www.centralpointbrabant.nl

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
ContactVacaturesGroenbeursGasthuishoeveCPBAssortimentOns bedrijfNieuwsHome